Да заснемеш секс сцена със собствената си съпруга? Някои биха си

...
Да заснемеш секс сцена със собствената си съпруга? Някои биха си
Коментари Харесай

Актьор разказа как е снимал секс сцени с жена си

Да заснемеш секс сцена със личната си брачна половинка? Някои биха си помислили, че това едва ли ще е проблем, поради това, че ще се разсъблечеш пред камерите с човек, който познаваш добре и на който имаш цялостно доверие. Актьорът Юън Макгрегър и доста негови сътрудници в сходна обстановка обаче биха трансформирали мнението ви. 

Панелистите от предаването " На кафе " ни описват за какво да снимаш горещи подиуми с половинката си като част от кино продукция не е по никакъв начин лесна работа и за какво на Макгрегър му е била нужна помощ, с цел да се оправи с това.

Юън Макгрегър разкрива в скорошно интервю за Radio Times за опита от взаимната работа с неговата съпруга Мери Елизабет Уинстед по предстоящия драматичен сериал " Един благородник в Москва ". По-специално, Макгрегър споделя, че той и Уинстед са имали съкровен координатор на снимачната площадка, до момента в който са снимали разгорещени секс подиуми.

Макгрегър признава, че за тях като двойка това е било много неловко. Притеснявало ги това, че се намират пред ужасно доста хора - снимачен екип, режисьор и по този начин нататък.

" Аз не съм сигурна постоянно ли е по този начин належащо, само че те споделят, че по този начин се усещат доста по-добре. Истината е, че интимните координатори към този момент в действителност са неразделна част от филмовите продукции и те по този начин оказват помощ на актьорите да се оправят с неудобството от тези интимни подиуми, "  казва актрисата Василена Винченцо в " На кафе ".

" Също по този начин Юън споделя, че той има две дъщери, които също са актриси и че в случай че на тях им се наложи да снимат такава по-интимна сцена, да си я кажем напряко полова, той би бил много по-спокоен, ако има някой координатор там, с цел да не се наранят ", добавя Василена.

Макгрегър играе граф Александър Ростов в новия сериал на Paramount+ " Един благородник в Москва ", а Уинстед - актрисата Анна Урбанова. Планиран да излезе на 29 март, сериалът наблюдава съветски благородник, който е подложен под домакински арест, до момента в който пред него се разиграва болшевишката гражданска война, пишат от БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР